2022 m. energijos kaupimo – saugojimo įrenginių patikrinimas

Paskelbta

Berlyno taikomųjų mokslų universiteto 2022 m. energijos saugojimo inspekcijos rezultatai yra paskelbti. Kaip ir praėjusiais metais, FRONIUS  sužavėjome savo GEN24 Plus seriją dviem tyrimo etaloniniais atvejais ir užsitikrino pirmą ir antrą vietas. Šiais metais pavyko patvirtinti 2021 m. rezultatus, todėl FRONIUS yra vienintelis gamintojas, pasiekęs aukščiausią efektyvumo klasę abiem etaloniniais atvejais. Šiuo apdovanojimu Fronius aukščiausius įvertinimus pasiekė trečią kartą iš eilės.

Nepralenkiamas sistemos našumo indeksas – 92,2%, naujasis Primo GEN24 6.0 Plus kartu su BYD Battery-Box Premium HVS 7.7 užsitikrino pirmąją vietą 5kWp kategorijoje.

 

FRONIUS tuo pačiu metu Symo GEN24 10.0 Plus su BYD Battery-Box Premium HVS 10.2 sugebėjo pagerinti savo rezultatus, palyginti su praėjusiais metais, o sistemos našumo indeksas buvo 94,7% (2 vieta).

Su GEN24 Plus serija ir BYD Battery-Box Premium FRONIUS taip pat yra vienintelis gamintojas, kuris abiem etaloniniais atvejais siūlo visą aukščiausios A efektyvumo klasės sistemą.

 

https://www.fronius.com/en/solar-energy/about-us/news/energy-storage-inspection-280322

 

KAIP ATLIEKAMAS ENERGIJOS KAUPIMO- SAUGOJIMO ĮRENGIMŲ VERTINIMAS?

Nepriklausomi testavimo institutai išbandė bendrą namų kaupimo ir saugojimo sistemų efektyvumą, analizuodami PV sistemų ir kaupimo-saugojimo baterijų sąveiką.

 

 

Vertinimui buvo naudojami du skirtingi atskaitos atvejai. Pirmajame buvo analizuojamas 5 kWp fotovoltinės sistemos SPI (System Performance Index), kurios metinis namų ūkio suvartojimas yra 5 010 kWh/m, o antrasis pamatinis atvejis apjungė 10 kWp PV sistemą su šilumos siurbliu (2 664 kWh/a). elektromobilis (1 690 kWh/m), o metinis namų ūkio suvartojimas – 5 010 kWh/m.

Taip pat skaitykite

Verslui – LEA parama baterijoms

❓Planavote įsirengti saulės elektrinę savo verslui, tačiau negavote ESO kaip gaminančio

Tarp Biržų Duona ir VEESLA pasirašyta sutartis

Nuotraukoje VEESLA, UAB generalinis direktorius Darius Simanavičius (kairėje) ir Biržų

Sparčiai augančioje ir besiplečiančioje „VEESLOJE“ – naujas vadovas

UAB „VEESLA“ sparčiai auga ir plečia veiklą: prieš ketverius su puse metų

Gaukite pasiūlymą jau šiandieną!

Pildykite forma arba skambinkite +370 625 58999  

      0
      Jūsų krepšelis
      Krepšelis tuščiasGryžti į parduotuvę